Saturday, September 21, 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΕΚΚΛΗΣΗ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΕΚΚΛΗΣΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Οι δραματικές εξελίξεις που δρομολογούνται στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, λόγω της επικείμενης διαθεσιμότητας σημαντικού μέρους από το διοικητικό προσωπικό του, επιβεβαιώνουν με τον πιο τραγικό τρόπο όχι μόνο την αγωνία των εργαζομένων για την επόμενη μέρα αλλά και το άδοξο τέλος του δημόσιου Πανεπιστημίου. Παρακαλώ δείτε το σχετικό αρχείο το ομόφωνο ψήφισμα της Συγκλήτου στην χθεσινή της συνεδρίαση:
http://news.uoc.gr/news/2013/20-09/file1.pdf

Οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστήμιο Κρήτης αποφασίσαμε να σταθούμε με το κεφάλι ψηλά, όχι μοιραίοι και άβουλοι, κάνοντας ό,τι περνά από το χέρι μας για να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ένα Πανεπιστήμιο αντάξιο του Οράματος όλων μας.

Aπευθυνουμε ‘Εκκληση σε όλους τους φίλους του Πανεπιστημίου Κρήτης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στους αποφοίτους, στην ομογένεια, στην διεθνή επιστημονική κοινότητα
να συνεισφέρουν με κάθε τρόπο ώστε το Πανεπιστήμιο Κρήτης να συνεχίσει το έργο του και να μην πέσει στο βωμό κανενός συμφέροντος.
Περιμένουμε την συμπαράσταση και βοήθεια σας με όποιο τρόπο μπορείτε, ώστε να αποτραπεί, έστω και την τελευταία στιγμή, η αναμενόμενη για τη Δευτέρα 23/9/2013 υπογραφή της ΚΥΑ που πλήττει καίρια το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Συλλογοι Εργαζομένων Πανεπιστημίου Κρήτης
Κοινοποιείστε αν θελετε e mail ή απαντητικές επιστολές συμπαράστασης στο
E mail: sydipro-ds@edu.uoc.gr , etepsecr@med.uoc.gr

No comments:

Post a Comment